Kevään 2017 trendit – Mitä vaatteita kannattaa ostaa?

Viimeistään joka kevät on hyvä pysähtyä hetkeksi paikalleen ja miettiä tulevia trendejä ennen kaupoille lähtöä. Usein näihin aikoihin suurten muotiviikkojen ja muotinäytösten ansiosta kevään trendit alkavat hahmottua selkeämmiksi. Myöskään tämä kevät ei ole poikkeus. Tähän blogikirjoitukseen listasin muutamia shoppailuvinkkejä, joita kannattaa lähteä kaupoilta metsästämään.

Pinkki on taas hottia!

Tänä keväänä tullaan näkemään paljon pinkkiä starojen päällä ja se tulee olemaan todellinen muoti-ilmiö etenkin 15-25 vuotiaiden naisten keskuudessa. Kyseessä ei ole pelkästään pinkit paidat, vaan pinkkiä näkyy varmasti myös muissa vaatteissa tai esimerkiksi raitoina. Hyvä pukeutumisidea on esimerkiksi räiskyvän pinkki pusero ja siihen jatkoksi pitkä hame.

Paljaat olkapäät ovat muodissa

Erinäisiä maailman muotinäytöksiä seuranneena voin kertoa, että paljaita olkapäitä tulee näkymään kevään ja kesän aikana Helsingin kaduilla. Useat vaatekaupat ovat alkaneet myös ottamaan valikoimiinsa tätä trendiä tukevia vaatekappaleita ja niitä kannattakin lähteä etsimään myös kivijalkakaupoista.

Kevään 2017 trendit suosivat rohkeaa

Muotinäytöksistä voidaan mainita myös se, että vuoden 2017 keväästä tulee mieluisa erityisesti rohkeasta tyylistä pitäville. Kaduilla voidaan pian nähdä seksikkäitä rintaliivitoppeja ja paljaita kaula-aukkoja. Esimerkiksi alla olevassa kuvassa amerikkalainen näyttelijä ja malli, Zoe Kraviz on pukeutuneena näyttävään käärmeennahkaiseen rintaliivitoppiin. Vastaava asukokonaisuus tulee olemaan kovassa huudossa tänä keväänä ja kesänä.

Tänä keväänä voit mennä kouluun pyjama päällä!

Kevääån 2017 trendeihin kuuluu myös erilaiset pyjama-asut, joissa valkoinen on varmasti suosituin väri. Pyjama-asu näyttää hyvinkin paljon ihan ”oikealta” pyjamalta, mutta ne ovat valmistettu laadukkaasta ja hieman siistimmästä satiinista. Suomessa ollaan hieman ujompia trendi-ilmiöiden kanssa kuin esimeriksi Yhdysvalloissa tai Japanissa, joten tästä kuitenkaan tuskin tulee mitään varsinaista hittiä. Jos haluat olla rohkea, trendikäs ja erottua joukosta positiivisesti, niin pyjama-asu saattaa olla tarkoitettu juuri sinulle!

Haalarit ja poolopaita

Edellisinä vuosina katukuvassa ei ole juuri näkynyt haalareita eikä poolopaitojakaan. Tänä keväänä ne tosin tulevat olemaan varsinainen hitti. Haalariksi sopii hyvin denim tai sininen ja poolopaidaksi sen alle jokin kirkas väri. Kevään muotivärit ovat epäilemättä pinkki ja kirkkaankeltainen, joten ne ovat kaikista varmimmat valinnat.

Jos haluat ilmaisia etuja shoppailuun, niin suosittelen tarkistamaan Ellos alennuskoodit. Muistathan kertoa omat mielipiteesi kevään 2017 trendeistä kommentilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *