Sukuvikana kaksoisleuka

Minun ongelmanani on aina ollut ärsyttävä kaksoisleuka. Olen muuten urheileva nuori nainen, 27v, 169cm ja 53 kiloa. Olen aina ollut kuitenkin tyytymätön leukaani, sillä vaikka kuinka urheilen, niin kaksoisleuka vain on ja pysyy. En tunnu pääsevän siitä millään eroon. Olen lukenut netistä apukeinoja, joiden pitäisi auttaa leuan poistamiseen.

Osa näistä nikseistä tuntuu olevan jopa melko hölmöjä, luin keskustelupalstalta, että leuka häviää, kun lausuu päivittäin muutaman minuutin ajan kirjaimia X ja Y. Tein tätä harjoitusta kuukauden, mutta luulen, että kyseessä oli vain keskustelupalstan trolli, sillä koin itseni lähinnä idiootiksi tehdessäni tätä harjoitusta.

Toinen keino jota yritin, oli kynän pureminen 15 minuutin ajan. Tämänkin harjoituksen heitin parin kuukauden jälkeen romukoppaan, sillä näytin todella tyhmältä ja se sai leukani ainoastaan kipeäksi. Eräs ystäväni piti sitä kuitenkin erittäin huvittavana, kun tein kynäharjoitusta samalla, kun katsoimme elokuvaa. Olemmekin muistelleet tätä harjoitusta huvittuneina jälkeenpäin, joten aivan hukkaan se ei kuitenkaan mennyt.

Muokkasin myös ruokavalioni ja syön nykyään enemmän kuituja, kuten hedelmiä, vihanneksia, täysjyvätuotteita sekä palkokasveja. Rasvaa ja sokereita en syö juuri ollenkaan, sillä ruokavalion muutoksen pitäisi kuulemma ehkäistä kaksoisleukaa. Ruokavalion muutokseen ja muihin harjoitteisiin löysin artikkelin täältä: https://askelterveyteen.com/hankkiudu-kaksoisleuasta-eroon-leikkausta/

Oma kaksoisleukani on kuitenkin sukuvika, sillä sitä esiintyy kaikilla sukumme naisilla. Mitkään harjoitukset eivät ole auttaneet minua pienentämään leukaläskejäni, joten olen alkanut kallistua jo leikkauksen suuntaan. Olen kuullut ja lukenut myös pistoksista, jotka muka poistaisivat kaksoisleuan, mutta suhtaudun niihin erittäin skeptisesti. Pistoksissa kuulemma käytetään vieläpä jotain happoa, joka saattaa väärin käytettynä aiheuttaa hermovaurioita tai nielemisvaikeuksia, joten sitä riskiä en suostu ottamaan.

Kaksoisleuan poisto leikkaus alkaakin kuulostaa järkevimmältä vaihtoehdolta, sillä ei tämä kalkkunaleuka muuten lähde millään pois. Geneettistä vikaa kun on vaikea alkaa korjailla jälkikäteen ilman kirurgin toimenpiteitä. Luin leikkauksesta http://www.artiaclinic.ee/fi/ sivuilta, jonka löysin sattumalta eräältä sivulta, etsiessäni tietoa kauneusleikkauksista virossa.

Leikkauksessa poistetaan leuan alta ylimääräinen iho sekä rasvakudos ja siihen voi riittää parhaimmillaan pelkkä leuan rasvaimu. Operaatio tuntuu minusta ainakin turvalliselta vaihtoehdolta ja ainoalta vaihtoehdolta minulle. Ja syy, miksi tulen todennäköisesti tekemään leikkauksen virossa, on yksinkertaisesti raha. Suomessa leikkaus tulee maksamaan minulle liikaa, sillä en ole mitenkään hyvätuloinen mutta haluan kuitenkin saada naamani näyttämään viimeinkin hyvältä.

Leikkauksesta jäävät mahdolliset arvetkaan eivät minua pelota, sillä luulen, että muutama arpi leuan alla on pienempi haitta, kuin se, että kaksoisleukani alkaa jossain vaiheessa roikkua kuin kanan heltta. Arpien pitäisi kuulemma myös kadota viimeistään 12 kuukauden kuluttua leikkauksesta.

Leikkaukseen lähden kuitenkin luultavasti vasta kesällä tai syksyllä, kun olen saanut haalittua itselleni tarpeeksi rahaa kokoon. Siihen asti tulen jatkamaan tietenkin kuntoiluani ja syömään terveellisesti. Jatkan myös harjoitteita, joilla leukaa pitäisi saada pienemmäksi, jospa se leuka kuitenkin alkaisi pienentyä ilman leikkausta. Tosin silti epäilen, koska harjoitteita olen tehnyt nyt noin 7 kuukautta, enkä ole saanut niillä mitään näkyvää jälkeä aikaan.

Tällä hetkellä katselen eri vaihtoehtoja sille, missä minun kannattaa leikkaus tehdä. Suomi on hintojen puolesta kuitenkin poissuljettu vaihtoehto, joten täytynee varailla viroon aikoja konsultaatioon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *