Lasten polkupyörät – Top 5 kaupat

Lasten polkupyöriä on nykyisin saatavilla varmasti enemmän kuin koskaan ennen. Erilaisia merkkejä ja malleja löytyy parhaimmillaan jopa satoja erilaisia, jonka takia sopivan mallin löytäminen voi olla haastavaa. Lasten pyörissä myöskin laatuerot korostuvat mielestäni paremmin kuin missään muussa tuotteessa ja samoin tuotteiden hinnat voivat vaihdella aivan maan ja taivaan väliltä.

Vaikka lasten polkupyöriä on saatavilla niin älyttömän paljon, niin on mielestäniTop 5 - lasten polkupyörät hieman outoa, että niiden jälleenmyyntiin erikoistuneita liikkeitä on niin rajallisesti. Tämän takia voit joutua tekemään hintavertailua usean liikkeen kesken, jos haluat selvittää edullisimman hinnan jokaisen merkin polkupyörille. Tälle sivulle ajattelin listata omat suositukseni lasten polkupyöriä myyvistä verkkokaupoista, joista vertailu kannattaa ehdottomasti aloittaa.

Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com on varmasti kaikkien suomalaisten tietämä ja tunnistama vähittäisverkkokauppa. Tämän verkkokaupan valikoimasta löydät nykyisin lähes mitä tahansa maan ja taivaan väliltä – myös lasten polkupyörät. Verkkokauppa.com on hyvä ostospaikka erityisesti järkevän hinnoittelunsa ansiosta, mutta miinuspuolena mainittakoon vaikka pienet puutteet valikoimassa. Esimerkiksi Puky polkupyöriä valikoimasta ei löytynyt ainakaan kirjoitushetkellä.

Pikkufillari.fi

Pikkufillari.fi on suomalainen 100% lasten polku- ja potkupyöriin erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimasta löydät kaikki suosituimmat Puky-mallit. Pikkufillari loistaa erityisesti selkeän verkkokauppansa sekä loistavan asiakaspalvelunsa ansiosta. Lisäksi tästä verkkokaupasta tilaat tuotteet aina kilpailukykyiseen hintaan. Pikkufillarin lasten polkupyörä valikoimaan voit tutustua tästä.

Bikester.fi

Bikester on puhtaasti polkupyöriin, pyöräilyvaatteisiin, tarvikkeisiin ja pyöränosiin erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoima on ehkäpä Suomen parhaita. Bikesterin valikoimasta löydät oikeastaan kaiken pyöräilyyn liittyvän aina ajokengistä, pyörän renkaisiin ja lasten polkupyöriin. Miinuspuolena Bikester.fi verkkokaupasta voidaan sanoa suhteellisen korkea hintataso.

Tori.fi

Ei kaikkea tarvitse aina ostaa uutena. Ei myöskään lasten polkupyörää. Tori.fi palvelun kautta voit tehdä hyviä löytöjä ja säästää samalla merkittäviä summia. Ennen ostopäätöstä kannattaa ainakin käydä läpi viimeisimmät tarjoukset, jos joku vaikka sattuisi myymään lähistöllä vähän käytettyä pyörää huomattavasti uutta edullisemmin.

Intersport

Intersport on urheilutarvikekauppa, jonka valikoimasta löydät myös kohtuullisen määrän lasten polkupyöriä. Vaikka tämä liike (tai sen myyjät) eivät ole varsinaisesti erikoistuneet fillareiden myyntiin, niin voit silti tehdä täältä hyviä löytöjä. Erityisesti kannattaa iskeä erilaisiin tarjouskampanjoihin tai loppuun-/konkurssimyynteihin, joista pyöriä voi saada todella edullisesti.

Yhteenveto

Kaikista edellä mainituista liikkeistä/verkkokaupoista voit ostaa laadukkaita lasten polkupyöriä järkevään hintaan. Kuitenkin hintavertailu kannattaa, sillä lasten polkupyörissä hinnat voivat vaihdella hyvinkin paljon. Lasten polkupyörän kohdalla kannattaa myös panostaa laatuun, sillä sen lisäksi, että heikkolaatuinen pyörä ei kestä kulutusta paria vuotta pidempään, niin se voi olla jopa vaarallinen. Esimerkiksi, jos satula, ohjaustanko tai jarrut pettävät yhtään suuremmassa vauhdissa, niin seuraukset voivat olla arvaamattomia. Sijoita siis laatuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *